Freelance opdrachten voor specialisten in de energiebranche


Ben jij een freelance specialist met ervaring in de energiebranche? In de energiemarkt is volop vraag naar specialisten met ervaring in bijvoorbeeld warmte, gas en elektriciteit. Op Freelapp.nl vind je actuele freelance opdrachten voor specialisten met ervaring in de energiebranche.

Deze projecten per mail?

Maak in 2 minuten je eigen profiel met de zoekwoorden
energiemarkt energiebranche warmte warmtenet gas zonnepanelen zonnepaneel laadpalen wind energienet energietransitie

Freelance opdrachten in de energiebranche

De energiebranche omvat specialisten op het gebied van elektriciteit, gas en warmte. Specialisten met ervaring in deze markt worden ook veel gevraagd voor opdrachten rondom duurzaamheid. Onderstaand enkele voorbeelden van veelgevraagde specialisten op Freelapp.

Elektromonteur zonnepanelen

Voor een elektromonteur met ervaring in het aanleggen van zonnepanelen is er volop werk. Daarbij gaat het op de montage van de zonnepanelen op het dak, aanleggen van de elektra van de meterkast naar de zonnepanelen, het koppelen en aansluiten van de panelen. Veelal is een rijbewijs B gewenst en goede beheersing van de Nederlandse taal voor de afstemming van de montage met de klant.

Verkopers zonnepanelen

Dat er veel vraag is naar monteurs van zonnepanelen is, komt ook door de sales managers voor zonnepanelen. Ook hier zijn regelmatig opdrachten voor te vinden op Freelapp. Dus ben jij een gedreven verkoper die zijn targets haalt? Maak dan een profiel aan op Freelapp en kijk welke opdrachten het beste aansluiten op jouw wensen.

Freelance adviseur duurzaamheid

Als adviseur duurzaamheid adviseer je bedrijven en overheidsinstellingen over de energietransitie. Het kan zowel gaan om opdrachten vanuit gemeenten als opdrachten vanuit de energielevernaciers. Onderwerpen omvatten onder andere decentrale opwekking van energie, de transitievisie warmte, de laadinfrastructuur, klimaatadaptatie, circulaire economie, ecologie en duurzame mobiliteit.