Over Freelapp.nl


Alle freelance opdrachten in één overzicht

Freelapp.nl is ontstaan uit de behoefte om niet dagelijks meerdere websites te hoeven bekijken voor de nieuwste opdrachten. Freelapp.nl verzamelt freelance opdrachten van verschillende websites voor jou, zodat je nog maar op één plek hoeft te zoeken naar je volgende freelance opdracht.

Als freelancer ben je druk met werken aan je opdrachten, je netwerk onderhouden, de adminstratie en natuurlijk acquisitie. Freelapp.nl maakt freelance werken makkelijker én geeft je inzicht in de laatste ontwikkelingen. Doordat we van heel veel verschillende websites de freelance- opdrachten verzamelen, hebben we ook meer gegevens. De informatie die we daaruit halen delen we met jou. Zo krijg je meer inzage in de marktontwikkeling van de freelance-markt als geheel en de marktontwikkeling op jouw vakgebied. Neemt de vraag naar jouw expertise toe of af? Welke dagen kan ik het beste reserveren voor acquisitie? Die antwoorden geven wij onder 'acquisitie'.

De app

Voor Android gebruikers is er een bèta versie van de Freelapp app. Vanaf het begin van Freelapp hebben we voor ogen dat je via je mobiel inzage hebt in de nieuwste freelance opdrachten. Bij opdrachten waar ze met spoed een freelancer nodig hebben is het belangrijk dat je zo snel mogelijk reageert. Je mobiel heb je altijd bij je. Dat geeft jou een voorsprong bij die nieuwe freelance opdrachten waar ze nú iemand nodig hebben!

Geavanceerd zoeken

Onder de noemer 'branches' hebben we freelance opdrachten verzameld die binnen een branche vallen. Dat kan de overheid zijn, of de energiebranche, of gaan om specialismen als big-data of PHP developers. Bij het zoeken kun je zelf ook die termen combineren. Zoek bij voorbeeld op "consultant+overheid". Zo vind je eenvoudig de meest recente freelance consultancy opdrachten bij de overheid!

Innovatie

Freelapp.nl is ervan overtuigd dat er nog genoeg te innoveren valt. Wij blijven daarom werken aan de website en aan de app. De ervaring van freelancers vinden wij erg belangrijk. Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat kunnen wij verder verbeteren om te zorgen dat jij minder tijd kwijt bent aan acquisitie? Laat weten welke functionaliteiten je graag toegevoegd wilt hebben aan de website om het vinden van het ideale freelance opdracht voor jou nóg makkelijker te maken!