Alle freelance opdrachten bij intermediairs


Op Freelapp.nl vind je actuele freelance opdrachten van intermediairs. Intermediairs komen op verschillende wijze aan hun opdrachten. Soms hebben ze een mantelcontract of zijn ze een vaste leverancier van freelancers of interim personeel voor een organisatie of bedrijf. In andere gevallen vraagt een bedrijf aan enkele intermediairs om kandidaten te leveren voor een opdracht. Daarnaast zijn er intermediairs die opdrachten van marktplaatsen doorzetten.

Hieronder vind je alle opdrachten van intermediairs in één oogopslag. Met de cijfers die Freelapp verzameld helpen wij jou zo snel mogelijk je volgende opdracht te vinden. Op ons topic over het aanbod van freelance opdrachten vind je ook informatie over welke intermediair de meeste opdrachten heeft.

Wat voor- en nadelen zijn van het werken via een intermediair lees je hieronder.

Duidelijkheid over betaling

Als je als freelancer via een intermediair een opdracht uitvoert moet je de factuur ook indienen bij de intermediair. Deze factureert op haar beurt de eindklant waar jij je werkzaamheden verricht. Het nadeel van deze constructie is dat de intermediair een deel van het uurtarief incasseert dat jij ook had kunnen krijgen.

Er staan ook voordelen tegenover: je hebt een afspraak met de intermediair wanneer jij betaalt krijgt. Als het goed is, hoef jij niet bij de eindklant te informeren of de factuur al is betaald. Als de eindklant failliet gaat, dan krijg jij via je intermediair je facturen gewoon betaald. Sommige intermediairs hanteren ook een korte betalingstermijn.

Acquisitie wordt deels voor jou gedaan

Bij opdrachten die intermediairs plaatsen heeft vaak een heel voortraject plaatsgevonden. De eindklant wordt getoetst op kredietwaardigheid, er zijn uitgebreide gesprekken geweest over het gewenste profiel en de inhoud van de opdracht. Hierdoor weet een intermediair precies wat er nodig is bij de eindklant en kan vooraf met jou bespreken of jij past bij de opdracht en de klant.

Lange termijn relatie

Heb je een opdracht goed afgerond via een intermediair? Goede kans dat de intermediair jou benadert voor een volgende opdracht! Ze weten wat jij hebt gepresteerd en weten dat jij je geld waard bent.

Jouw opdrachten ook publiceren op Freelapp.nl?

Wil je - net als MichaelBailey, FixedToday of MorganBlack - dat jouw opdrachten ook op Freelapp.nl gepubliceerd worden? Freelapp.nl gebruikt de data die ze verkrijgen uit alle opdrachten om freelancers en intermediairs sneller en beter met elkaar te matchen. Zo ben jij minder tijd kwijt aan het zoeken van de juiste kandidaat. Benieuwd hoe wij dat doen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden om jouw opdrachten te plaatsen en de sneller de beste kandidaten te vinden!