Alle opdrachten van freelance websites


Op Freelapp.nl vind je actuele freelance opdrachten die zijn gepubliceerd op freelance websites. Freelance websites zijn websites waarop intermediairs, bedrijven en organisaties of particulieren hun opdracht kunnen plaatsen. Er zijn freelance websites die zijn gespecialiseerd in een bepaalde branche en websites die zich richten op alle soorten freelance opdrachten.

Hieronder vind je alle opdrachten die op freelance websites verzameld zijn in één oogopslag. Met de cijfers die Freelapp verzameld helpen wij jou zo snel mogelijk je volgende opdracht te vinden. Op ons topic over het aanbod van freelance opdrachten vind je ook informatie over welke freelance website de meeste opdrachten heeft.

Gespecialiseerde freelance websites

Het voordeel van een gespecialiseerde freelance website, is dat je alleen opdrachten vindt die aansluiten op jouw kennis. Voor freelance zorgmedewerkers is er bijvoorbeeld zorgzuster.nl, voor specialisten in de beauty-branche beautyfreelancer.nl en journalisten vinden opdrachten bij Vilamedia. Voor ICT'ers is er nog meer keuze. Je hebt onder andere Freelance consultants, 4-freelancers en diverse andere websites.

Algemene freelance websites

Op websites als Hoofdkraan, Freelance.nl of CareerJet vind je allerlei soorten opdrachten. Het kan gaan om een kleine opdracht voor een particulier, een MKB Bedrijf, intermediairs of grote organisaties die direct hun eigen opdrachten plaatsen.

Jouw opdrachten ook publiceren op Freelapp.nl?

Wil je - net als Freelance.nl, Hoofdkraan of Careerjet - ook een groter bereik met jouw freelance website? Bezoekers krijgen de informatie op Freelapp.nl te zien, maar worden voor de reactie doorgeleid naar jouw freelance website. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op voor de mogelijkheden om jouw opdrachten ook op Freelapp.nl te plaatsen!