Freelance CRM opdrachten


Soorten CRM opdrachten

Ben je een CRM specialist en op zoek naar je volgende freelance CRM opdracht? Op Freelapp.nl vind je actuele freelance CRM opdrachten voor CRM applicatiebeheerders, CRM architecten, CRM opdrachtleiders, CRM analisten of CRM managers. Hieronder staan de 20 meest recente CRM opdrachten.

Deze projecten per mail?

Maak in 2 minuten je eigen profiel met de zoekwoorden
CRM analist CRM applicatiebeheer CRM architect CRM beheer CRM manager CRM ontwikkelaar CRM projectleider Microsoft Dynamics-CRM Documentum CRM

Freelance CRM Applicatiebeheerder

De freelance CRM Applicatiebeheerder vormt meestal de linking pin tussen het CRM beheer en de organisatie. Je voert beantwoord vragen van gebruikers en voert dagelijkse beheeractiviteiten uit om te zorgen dat de applicatie beschikbaar blijft voor gebruikers. Waar nodig pas je de configuratie van het systeem aan om de werking te verbeteren.

Freelance CRM Analist

De rol van freelance CRM analist komt vaak voor bij organisaties met een CRM pakket dat gericht is op sales. De analist helpt bij het analyseren van de gegevens in het CRM pakket voor bijvoorbeeld een marketingcampagne. De analist heeft daarbij veelvuldig contact met CRM beheer, de marketing afdeling en Business Intelligence.

Freelance CRM Projectleider

Een goede kennis van het CRM pakket, de mogelijkheden en sterke projectleidersvaardigheden zijn vaak de eerste vereisten voor een freelance CRM projectleider.

Freelance CRM Manager

Een CRM manager leidt de CRM afdeling, heeft een duidelijke visie op de toekomst van het CRM en onderhoud op tactisch niveau contact met de gebruikers en afnemers van het CRM pakket. Dat kan gaan om de reguliere gebruikers, maar ook om de afdelingen die de data gebruiken voor sales- en marketingdoeleinden. Naast het gebruik van de data is ook kennis noodzakelijk van wettelijke eisen rondom de opslag en het gebruik van persoonlijke data.

Freelance CRM Architect

De CRM architect neemt het voortouw in het ontwerp van het CRM landschap, het ontwerp van het CRM. Hiervoor heeft de architect contact met alle gebruikers en afnemers van de CRM gegevens, ICT en de CRM beheerders.