Freelance opdrachten voor PHP specialisten


Ben jij een freelance PHP specialist en op zoek naar een freelance opdracht? Op Freelapp.nl vind je actuele freelance opdrachten voor PHP specialisten. De opdrachten variëren van websites gebaseerd op Wordpress, front-end opdrachten waar kennis van VueJS of JQuery nodig is, tot back-end opdrachten in een framework als Laravel of Symfony.

Deze projecten per mail?

Maak in 2 minuten je eigen profiel met de zoekwoorden
php mysql jquery vuejs magento laravel symfony codeigniter zend+framework CakePHP Yii drupal joomla typo3 wordpress

Frameworks

De populairste PHP frameworks zijn op dit moment Laravel en Symfony. Daarnaast zijn er nog andere frameworks als CodeIgniter, Zend Framework, CakePHP of bijvoorbeeld Yii. Afhankelijk van het type opdracht kan gevraagd worden om kennis van MySQL, Bootstrap, VueJS, Angular of JQuery.

CMS

Veel websites zijn gebaseerd op een Content Management Systeem (CMS). Wordpress is het bekendste CMS en wordt vooral gebruikt voor wat kleinere websites. Hoewel het oorspronkelijk als een Blog is opgezet, kan het met behulp van plugins voor alle soorten websites worden gebruikt, dus ook bijvoorbeeld als webshop.

Grote bedrijven die een CMS gebruiken kiezen vaak voor een ander CMS, zoals Drupal, Joomla of Typo3. Deze Content Management Systemen bieden betere opties voor het beveiligen van de website en zijn beter in staat uitgebreide, complexe websites te ondersteunen.