Freelance opdrachten voor fotografie


Ben jij een freelance fotograaf en op zoek naar een nieuwe freelance opdracht? Op Freelapp.nl vind je actuele freelance opdrachten voor fotografen. De opdrachten kunnen gaan om het fotograferen van woningen, opdrachten als productfotograaf of het maken van een trouwreportage. Hieronder vind je

Deze projecten per mail?

Maak in 2 minuten je eigen profiel met de zoekwoorden
fotografie fotograaf fotografe reportage

Opdrachten voor productfotografie

Regelmatig staan er op Freelapp opdrachten voor productfotografie. Het kan dan gaan om het fotograferen van tapijten, sieraden of verpakkingen voor een website. Als je gespecialiseerd bent in een bepaald product kun je inloggen met een LinkedIn account en jouw productspecialistatie als zoekwoord toevoegen.

Fotograferen van woningen voor verkoop of verhuur

Voor woningen die verkocht worden of bijvoorbeeld via Airbnb verhuurd worden, worden regelmatig freelance opdrachten geplaatst. Soms worden hier ook aanvullende wensen en eisen gesteld, zoals het maken van 360 graden foto's, het maken van een video of het inmeten en maken van een plattegrond.

Trouwreportages

Particulieren zijn vaak op zoek naar een goede trouwfotograaf. Ook opdrachten voor het maken van een trouwreportage en trouwalbum vind je op Freelapp.nl.

Film en video

Voor freelance klussen op het gebied van film en video is er een aparte pagina, die vind je hier. Ben je naast fotograaf ook freelance cameraman of -vrouw, of ook gespecialiseerd in videobewerking? Dan kun je deze zoekwoorden ook zelf combineren in een eigen zoekprofiel. Dit doe je door in te loggen met een LinkedIn account en vervolgens in je persoonlijke dashboard de gewenste zoekwoorden in te vullen.