Freelance opdrachten voor video en film


Ben jij een freelance specialist op gebied van video en film? Op Freelapp.nl vind je actuele freelance opdrachten voor video- en filmspecialisten. De opdrachten kunnen gaan om het maken van een promotiefilm voor een bedrijf, het editen van een video of een freelance klus als cameraman of -vrouw.

Deze projecten per mail?

Maak in 2 minuten je eigen profiel met de zoekwoorden
video cameraman film filmen filmen+monteren video-editing videoediting cameravrouw camera video-bewerking videobewerking video+editor motion+designer

Opdrachten voor bedrijfsfilms

Regelmatig staan er op Freelapp opdrachten voor het maken van een promotiefilm of instructievideo voor bedrijven. Het kan dan gaan om een animatiefilm of het maken van een instructievideo op locatie.

Cameraman of -vrouw

Ook voor freelance cameramannen en -vrouwen staan er freelance klussen voor het maken van een film, commercial of om te filmen bij een evenement.

Editing en videobewerking

Op deze pagina vind je ook opdrachten voor videobewerking en -editing.

Fotografie

Voor freelance klussen op het gebied van fotografie, zoals productfotografie of bijvoorbeeld trouwreportages, is er een aparte pagina, die vind je hier. Ben je ook gespecialiseerd in fotografie en reportages? Dan kun je deze zoekwoorden ook zelf combineren in een eigen zoekprofiel. Dit doe je door in te loggen met een LinkedIn account en vervolgens in je persoonlijke dashboard de gewenste zoekwoorden in te vullen.